2012. április 21., szombat

4+1

4+1 tipp: Hogyan sminkelj vásárláshoz?
A kevesebb néha több!

Itt a tavasz, úgyhogy frissíts fel hozzá a ruhatáradat is. Gyűjtsd össze a barátnőidet és irány egy egész napos bevásárlókörút a kedvenc plazáitok egyikébe. De mielőtt elindulsz, adunk néhány smink tippet!

A legfontosabb, hogy ne erős sminkkel indulj neki a beszerző körútnak. Képzeld el, milyen szörnyű lenne, ha a kiszemelt piros felső felpróbálásakor nem tetszene az összhatás, és rájönnél, hogy a bűnös a túlzottan erős szemhéjpúdered.

Ha te is az a fajta nő vagy, aki nem lép ki még boltba sem smink nélkül, akkor fogadd meg pár tanácsunkat.

1. Mindig használsz alapozót? Nem kell lemondanod róla, de ha szép a bőröd helyettesítheted púderral is. Ha viszont ragaszkodsz az alapozódhoz, akkor vékonyabban kend fel a szokásosnál és fixáld púderral, hogy még véletlenül se ragadjon tőle a felpróbált ruhadarab.
2. Ha sminkelésnél sosem hagyod ki a szemhéjad kifestését, akkor most használj egy világosabb árnyalatot, mely minden ruhához passzol. A barna árnyalatok tökéletesen megfelelnek, vagy az is ügyes praktika, ha szemhéjceruzát vagy stiftet használsz.

3. Szempillaspirálból érdemes vízállót használnod, hogy még véletlenül se kenődjön el a leendő felsődön. Fekete hosszabbító szempillaspirállal például még hatásosabbá varázsolhatod a tekintetedet.

4. Azok a szép csillogó ajkak. Ha a rúzsod nélkül el sem indulsz, akkor használj most tartósabbat, vagy az egyszerűség kedvéért egy átlátszó ajakfényt, mellyel nem hagyhatsz nyomot a blúz fel- és levételekor.

+1. Nem csak a sminkedre érdemes odafigyelned, hanem arra is, hogy milyen fülbevalót veszel fel aznap. Érdemes a hosszabb darabokat most mellőznöd, nehogy beleakadj egy-egy kényesebb anyagba. A kis csillogó pontfülbevalók például csinosak is, mégsem okoznak ilyen baleseteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése